22.4 C
Athens

Γιαννίκης: Η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε, πάμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό

Έπειτα από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και με πολλές απουσίες, ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει να κυνηγήσει το καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας πως η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα.

Ο κόουτς της Ένωσης υποστήριξε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη γιατί το χρωστάει και στον κόσμο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η υπομονή εξαντλήθηκε».

«Είναι δύσκολη εβδομάδα, τα προβλήματα δεν μας αφήνουν. Δεν έχουμε χρόνο για πολλές σκέψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ. Ένα ματς Ολυμπιακού – ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο, για τους παίκτες, για τις διοικήσεις. Ξέρουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε, αλλά και η δική μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θέλουμε αποτέλεσμα και οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι μπορούν. Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, αλλά με όλον τον σεβασμό που έχουμε και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ πάει να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό πρέπει να κάνει», ανέφερε στη NOVA ο προπονητής της ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς