18.8 C
Athens

Νάπολι – Ίντερ 1-1: Συμβιβασμένες στο «Χ», χαμογελά η Μίλαν (vid)

Ούτε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι μπόρεσε να πάρει η Ίντερ. Οι Νερατζούρι έμειναν στο 1-1 με τη Νάπολι στο «Εστάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα» και η διαφορά που είχαν χτίσει με κόπο τις τελευταίες εβδομάδες εξανεμίστηκε και ο τίτλος έγινε καθαρά υπόθεση για τρεις, την ώρα που η Μίλαν με ματς περισσότερο αν νικήσει τη Σαμπντόρια θα μπορέσει να φτάσει στην κορυφή και να μείνει εκεί μόνη!

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προηγήθηκε με το… καλησπέρα στην αναμέτρηση, όταν μόλις στο 3ο λεπτό η κλωτσιά του Ντε Φράι στον Όσιμεν έδωσε την ευκαιρία στον Ινσίνιε να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα και να κάνει το 1-0 που έδωσε άλλη ψυχολογία από νωρίς στην ομάδα του. Ο Ζιελίνσκι με μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ των Ναπολιτάνων.

Η Ίντερ άργησε ένα ημίχρονο να μπει στο πνεύμα του ντέρμπι, αλλά το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Τζέκο με ασύλληπτο τελείωμα μετά την κακή απομάκρυνση του Ντι Λορέντζο είδε την μπάλα να του στρώνεται και εκτέλεσε για το 1-1.

Αμφότερες οι ομάδες έψαξαν ένα δεύτερο γκολ, με την Ίντερ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά όχι κάποια μεγάλη στιγμή για να αιφνιδιάσει τον Οσπίνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βολευτούν και οι δύο στο 1-1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 12/2

Λάτσιο – Μπολόνια 3-0 (13’ πέν. Ιμόμπιλε, 53’, 63’ Τζακάνι)

Νάπολι – Ίντερ 1-1 (7’ πεν. Ινσίνιε / 47’ Τζέκο)

Τορίνο – Βενέτσια (21:45)

Κυριακή 13/2

Μίλαν – Σαμπντόρια (13:30)

Έμπολι – Κάλιαρι (16:00)

Βερόνα – Ουντινέζε (16:00)

Τζένοα – Σαλερνιτάνα (16:00)

Σασουόλο – Ρόμα (19:00)

Αταλάντα – Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα 14/2

Σπέτσια – Φιορεντίνα (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς