16.5 C
Athens

Ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Ρότερνταμ με μεγάλη ανατροπή! (vid)

Τον πρώτο του τελικό στο 2022 θα δώσει ο Έλληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία έπειτα από τη σπουδαία νίκη απέναντι στον ταλαντούχο Τσέχο - Σπουδαία αντίδραση από τον Στέφανο μετά το χαμένο πρώτο σετ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε για τα καλά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και φορτσάρει για τον πρώτο του τελικό στο 2022! Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με ανατροπή του Γίρι Λεχέτσκα (4-6, 6-4, 6-2) στο Ρότερνταμ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά για να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο απέναντι σε έναν εκ των Ρούμπλεφ ή Αλιασίμ.

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι της Κυριακής (15:30) και η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει τον δικό της τελικό στην Αγία Πετρούπολη για το τρόπαιο απέναντι στην Κόνταβεϊτ.

https://athlosnews.gr/psychomeni-prokrisi-tis-marias-ston-teliko-tou-wta-tis-agias-petroupolis-meta-apo-triori-machi-me-tin-begkou/

Ο Λεχέτσκα αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και δεν έδειξε καθόλου… ψαρωμένος. Αντίθετα, αιφνιδίασε με το εξαιρετικό σέρβις του στο πρώτο σετ, έκανε νωρίς το μπρέικ και έφτασε στην κατάκτησή του δείχνοντας στον Τσιτσιπά πως πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του.

Αυτό ακριβώς έκανε ο Έλληνας πρωταθλητής που κράτησε το σέρβις του και υποχρέωσε τον Τσέχο σε λάθη στο τελευταίο γκέιμ για να γίνει το 6-4. Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Τσιτσιπάς κατέκτησε και το επόμενο σετ (6-2) και πήρε την πρόκριση στον τελικό.

ΤΑ ΣΕΤ: 4-6, 6-4, 6-2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς