19 C
Athens

Μανωλάς: Έχει αποκτήσει εμπειρία ο Σισέ, πραγματικός αρχηγός ο Αβραάμ

Το εγκώμιο του Παπέ Αμπού Σισέ για την αγωνιστική εξέλιξη του και του Αβραάμ Παπαδόπουλου για την ηγετική μορφή που διαθέτει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έπλεξε ο Κώστας Μανωλάς στην κάμερα της NOVA. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού παράλληλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (13/2, 19:30) αναφέροντας πως θα τα δώσει όλα για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το παρελθόν του στους Κιτρινόμαυρους: «Πάντα όταν παίζεις με Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ είναι σίγουρα ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχω παίξει τρία χρόνια στο παρελθόν με την ΑΕΚ και ο θείος μου (σ.σ. Στέλιος) 20 χρόνια. Είναι σημαντικό ντέρμπι για μένα, αλλά αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου και ευελπιστώ να κερδίσουμε».

Για τον Αβραάμ: «Αν και έχει μια ηλικία, δεν νιώθει. Είναι πραγματικός αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης και στα παιχνίδια και στα αποδυτήρια. Όποτε έχει δώσει το παρών, δείχνει ότι μπορεί και κανένας δεν του χαρίζεται. Θα ήθελα να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμα έναν χρόνο».

Για τον Σισέ: «Δώσαμε συγχαρητήρια στον Σισέ. Είναι ένα παιδί με μεγάλα προσόντα, ψηλός και γρήγορος. Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται ως κεντρικός αμυντικός. Να συνεχίσει τη δουλειά γιατί καθημερινά πρέπει να αποδεικνύεις στο γήπεδο. Το μέλλον του ανήκει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς