17.7 C
Athens

Άρης: Πονοκεφαλιάζει με Γκάμα και Ματίγια ο Μάντζιος ενόψει ΠΑΣ

Έντονη ανησυχία προκαλούν στον Άρη τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής είτε λόγω τραυματισμών είτε τιμωριών, όπως αυτή που επιβλήθηκε χθες στον Χαβιέρ Ματίγια με αφορμή την άσεμνη χειρονομία του κατά τον πανηγυρισμό του τέρματός του απέναντι στον Παναιτωλικό δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Στις τάξεις των Κιτρίνων και στο μυαλό του Άκη Μάντζιου επικρατεί έντονος προβληματισμός για το πώς θα παραταχθεί ο Άρης στο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (14/02), ειδικότερα από τη στιγμή που δεν θα υπολογίζονται δύο εκ των αρχηγών της ομάδας (Γκάμα και Ματίγια).

https://athlosnews.gr/dyo-agonistikes-ston-matigia-katathetei-efesi-o-aris/

Ο Πορτογάλος είναι εξαιρετικά αμφίβολος μια και… κουβαλάει ένα πρόβλημα στον λαγονοψοϊτη από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όσο ο Ισπανός χαφ θα μείνει στα «πιτς» για δύο αγωνιστικές ελέω της απόφασης του αθλητικού εισαγγελέα.

Παράλληλα εκτός αποστολής για τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» αναμένεται να μείνει και ο Σεϊκ Ντουκουρέ που μία εβδομάδα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του πρόλαβε να τραυματιστεί και να μείνει εκτός από τα πλάνα του Μάντζιου και των συνεργατών του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς