16.1 C
Athens

ΑΕΚ: Επικρατεί βαρύ κλίμα πριν το ματς στο Φάληρο, οι «σίγουροι» του Γιαννίκη για το βασικό σχήμα

Βαρύ εξακολουθεί να είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τον οδυνηρό -νέο- αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο Πρωτάθλημα, που την έχουν θέσει εκτός στόχων από τον Φλεβάρη.

Στην Ένωση απλώς περιμένουν το «τελικό χτύπημα» και την… τέλεια αφορμή για την αποδέσμευση του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος πάντως θα κάτσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας για το ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό (13/02) στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Ένωσης σκέφτεται, με βάση τις δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις να επαναφέρει τον Γέβτιτς στην ενδεκάδα απέναντι στους αήττητους Ερυθρολεύκους και να βασίσει την άμυνά του πάνω στους Βράνιες και Τζαβέλλα, με τον τελευταίο να αγωνίζεται κανονικά μετά τη δικαίωσή του για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε με αφορμή τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Σιμόες, Λιβάι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι για μία φανέλα βασικού, με τον Ιρανό στράικερ να επιστρέφει στην κορυφή ελέω των ενοχλήσεων του Αραούχο που λογικά θα τον κρατήσουν στον πάγκο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς