14.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (13/02, 19:30) την ΑΕΚ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής στη Super League σε ένα κρίσιμο ματς που θα κρίνει πολλά -εάν όχι τα πάντα- για την τελική εικόνα της βαθμολογίας πριν τα play-off

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (13/02, 19:30) την ΑΕΚ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής στη Super League σε ένα κρίσιμο ματς που θα κρίνει πολλά -εάν όχι τα πάντα- για την τελική εικόνα της βαθμολογίας πριν τα play-off.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν είτε να κρατήσουν, είτε να διευρύνουν τη διαφορά τους (+9) από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και κόντρα στον έτερο δικέφαλο του πρωταθλήματος θα επιχειρήσουν να «στήσουν» την ιδανική πρόβα τζενεράλε ενόψει του σημαντικού ευρωπαϊκού αγώνα με την Αταλάντα που ακολουθεί, αν κι αυτός δείχνει να έρχεται δεύτερος αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου και την πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό και στις πρώτες του σκέψεις προορίζεται για σχήμα με 3 χαφ (Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά) και τετράδα στην άμυνα με τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο να επιστρέφουν στα στόπερ.

Από εκεί και πέρα οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι για τα άκρα της άμυνας, με την τριάδα Μασούρα – Αγκιμπού και Τικίνιο δύσκολα να σπάει στην επίθεση. Θέση στο βασικό σχήμα, πάντως, διεκδικούν και οι Φαντιγκά, Βαλμπουενά, που έχουν σταθερά ανεβασμένο ρυθμό στις προπονήσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς