24.2 C
Athens

Μαρτίνς: Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν είναι πρόβα ενόψει Αταλάντα

Ο Πορτογάλος υποστήριξε πως το ευρωπαϊκό ματς είναι εντελώς διαφορετικό και θα γίνει άλλη προετοιμασία συγκριτικά με την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη παρά τα τελευταία της αποτελέσματα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και υποστήριξε πως παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Ένωσης, γνωρίζει πως είναι μια ομάδα σε θέση να δημιουργήσει προβλήματα όπως έκανε απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως οι επιλογές του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη δεν θα αποτελέσουν πρόβα ενόψει Αταλάντα και υπογράμμισε ότι με εξαίρεση τον Γκάρι Ροντρίγκες όλοι είναι καλά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ΑΕΚ που προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα: «Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, όταν παίζεις με την ΑΕΚ αναγνωρίζεις πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ανταγωνιστικός αντίπαλος με ποιότητα που δημιουργεί δυσκολίες παραδοσιακά. Δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα της, κοιτάμε τη δική μας θέση και κατάσταση για να πάρουμε τη νίκη με ένα καλό παιχνίδι στο γήπεδο μας. Έχουμε δει πως η ΑΕΚ δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ αλλά και άλλους αντιπάλους με τους οποίους έχει παίξει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και προσεκτικοί».

Για το αν οι επιλογές του θα είναι πρόβα ενόψει Αταλάντα: «Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια και τα προετοιμάζουμε ξεχωριστά. Τα παιχνίδια του Europa League δεν έχουν καμιά σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα οπότε κοιτάμε πρώτα τι θα κάνουμε με την ΑΕΚ. Θα παίξουν όποιοι είναι καλύτερα προετοιμασμένοι απέναντι στην ΑΕΚ ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν με την Αταλάντα».

Για το αν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει ΑΕΚ: «Όλοι είναι καλά με εξαίρεση τον Γκάρι Ροντρίγκες. Κάποιοι είναι περισσότερο κουρασμένοι λόγω του παιχνιδιού της Τετάρτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς