24.2 C
Athens

ΑΕΚ: Απαλλάχτηκε ο Τζαβέλλας και παίζει με Ολυμπιακό

Ο έμπειρος στόπερ απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για εξύβριση στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Κανονικά υπολογίζεται από τον Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε μετά την απολογία του στον Αθλητικό Δικαστή και ως εκ τούτου οι πανηγυρισμοί με τη φράση «σκουλήκια» προς τους φίλους του Άρη σε μια πένθιμη μέρα λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, θα μείνουν ατιμώρητοι.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός κινδύνευε με τιμωρία δύο αγωνιστικών λόγω εξύβρισης, ωστόσο η απολογία του φαίνεται πως έπεισε τα αρμόδια όργανα και ως εκ τούτου θα βρίσκεται στην αποστολή του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι στο Φάληρο.

https://athlosnews.gr/to-paradeigma-tou-araoucho-kai-i-prosvlitiki-syberifora-tzavella-se-mia-imera-penthous-gia-ton-ari/

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο», αναφέρει το πειθαρχικό όργανο της Super League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς