19.1 C
Athens

EOK: Ζητάει κατ’ εξαίρεση παρουσία 2.500 φιλάθλων στο Final 4 του Κυπέλλου

Ένας από τους στόχους της διοίκησης Λιόλιου ήταν να διεξαχθούν τόσο οι ημιτελικοί όσο κι ο τελικός του Κυπέλλου παρουσία κόσμου, δίνοντας έτσι τον χαρακτήρα γιορτής στη διοργάνωση.

Παρ΄ όλα αυτά, τα επιδημιολογικά δεδομένα κι οι αποφάσεις των λοιμωξιολόγων βάζουν φρένο σε αυτήν την επιθυμία της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα με την ισχύ του 10% στις εξέδρες η κάθε ομάδα δικαιούται από 80 προσκλήσεις, κάτι το οποίο δε θέλει με τίποτα ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι συνεργάτες του.

Για να μη γίνει το Final 4 μεταξύ συγγενών και φίλων, η ΕΟΚ ζητά από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων να κάνουν μια εξαίρεση, επιτρέποντας την παρουσία 2.500 φιλάθλων στο γήπεδο. Ακόμα κι αν την Τετάρτη, 16/2, αποφασιστεί η αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα σε 50%, αυτή θα έχει ισχύ από την Δευτέρα 21/2, επομένως οι αγώνες του Κυπέλλου θα γίνουν με τα ισχύοντα μέτρα.

Τέλος αξίζει να επισημανθεί πως σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα της ΕΟΚ, τα εισιτήρια θα μοιραστούν σε κατοίκους της Κρήτης και δεν θα υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών είτε από την Αθήνα είτε από άλλες περιοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς