16.2 C
Athens

Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1: Στους «4» του Κυπέλλου με την αύρα του Βλάχοβιτς

Ποιος άλλος; Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος ξεκίνησε για τα καλά την απόσβεση από τη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τη Φιορεντίνα για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Το γρήγορο γκολ του Ντιμπάλα μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε το δικαίωμα στη Γιουβέντους να πιστεύει πως θα έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου (αγωνίστηκε βασικός). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στο Τορίνο φρόντισαν να απαντήσουν άμεσα με τον Τραορέ και να φανούν ξανά άκρως ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν έχοντας ήδη κυνηγήσει μια υπέρβαση (βρέθηκαν για πρώτη φορά στους «8» του Κυπέλλου.

Ο Πέγκολο με σταθερές επεμβάσεις κρατούσε στο ματς τη Σασουόλο και το 1-1 έδειχνε παράταση. Ωστόσο, η κλάση αλλά και η… τύχη του Βλάχοβιτς έδωσε τη λύση. Ο Σέρβος έφυγε στα αριστερά με αντίπαλο τον Μούλντουρ, τον προσπέρασε και δοκίμασε σουτ από δύσκολη γωνία με τον Ρουάν άθελα του να βρίσκει την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «8»

Τρίτη 8/2

Ίντερ – Ρόμα 2-0 (2′ Τζέκο, 68′ Αλέξις Σάντσες)

Τετάρτη 9/2

Μίλαν – Λάτσιο 4-0 (24′ Λεάο, 41′, 45+1′ Ζιρού, 79′ Κεσί)

Πέμπτη 10/2

Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-3 (30′ Τζαπακόστα, 56′ Μπογκά / 9′, 71′ Πιόντεκ, 90+3′ Μιλένκοβιτς

Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1 (3′ Ντιμπάλα, 88′ αυτ. Ρουάν / 24′ Τραορέ)

 

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Μίλαν – Ίντερ

Φιορεντίνα – Γιουβέντους

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς