20.9 C
Athens

Ο Μπότμαν συμφώνησε με τη Μίλαν, αγκάθι οι απαιτήσεις της Λιλ

Ο Σβεν Μπότμαν αποτελεί διακαή πόθο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που σκοπεύουν το καλοκαίρι να επενδύσουν χρήματα για την απόκτηση ενός δυναμικού κεντρικού αμυντικού.

Ο 22χρονος Ολλανδός στόπερ της Λιλ σε συνάντηση που είχε με τον γαλλικό σύλλογο στις αρχές του Ιανουαρίου αποφάσισε να παραμείνει ως το καλοκαίρι και τότε να αποχωρήσει. Την Πέμπτη (10/2) – με την άδεια των πρωταθλητών Γαλλίας – οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή είχαν συνάντηση με τη Μίλαν και σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, οι Ροσονέρι συμφώνησαν προφορικά για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ανέρχονται στα 2.500.000 ευρώ (συν μπόνους).

Ο Μπότμαν έδειξε να προτιμά τη Μίλαν, ωστόσο υπάρχει ένα ζήτημα ενόψει καλοκαιριού και αυτό έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της Λιλ που δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 40.000.000 ευρώ. Τότεναμ και Νιούκαστλ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ολλανδό και σκοπεύουν να ρίξουν περισσότερα χρήματα στη γαλλική ομάδα, την ώρα που η Μίλαν θα προσπαθήσει να πιέσει τον Μπότμαν να υπογράψει και ταυτόχρονα να πιέσει τη Λιλ να τον παραχωρήσει για λιγότερα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς