24 C
Athens

Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Ανατροπή σωτηρίας για τους Περιστεριώτες!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη μετά από δύο μήνες και άφησε τον Απόλλωνα τέσσερις βαθμούς πίσω, έχοντας και ένα ματς λιγότερο

Ο Ατρόμητος σπρώχνει τον Απόλλωνα στον γκρεμό. Οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με ανατροπή απέναντι στη Λαμία (3-1) στο γήπεδο τους σε εξ αναβολής αναμέτρηση και ξέφυγαν με τέσσερις βαθμούς από την τελευταία θέση (και με παιχνίδι λιγότερο) αλλά και στο -5 από τον Ιωνικό με δύο παιχνίδια λιγότερα!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά φέτος η ομάδα του Κρις Κόλμαν έκανε ανατροπή αφού στα προηγούμενα 11 ματς που δέχθηκε γκολ δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον βαθμό! Ο Ουαλός προπονητής πήρε την πρώτη του νίκη, με τους Περιστεριώτες να φτάνουν σε τρίτο θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν εντός έδρας μετά τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί από το 9′ όταν ο Ροτάριου βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Η Λαμία που είχε παθητικό ρόλο στα πρώτα λεπτά ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη δίχτυα στο 26′ στην παρθενική της επίσκεψη στα καρέ του Γιαννιώτη.

Από την εκτέλεση φάουλ του Νούνιες, ο Μαζουλουξής έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει με το ένα χέρι αλλά τον Ελευθεριάδη να πετάγεται και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Ατρόμητος ανέκτησε τα ηνία του αγώνα, πλησίασε στο γκολ με τον Τζοβάρα (απομάκρυνε στη γραμμή ο Μαζουλουξής) και με τον Ροτάριου που είδε τον Γκαραβέλη να απομακρύνει σε κόρνερ. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με πέναλτι στο 57′.

Ο Τζανετόπουλος έκανε χέρι και ο Ευαγγέλου υπέδειξε την παράβαση την οποία αξιοποίησε ο Ευθύμης Κουλούρης για το 1-1. Ο πρώην επιθετικός της Τουλούζ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 70′ με ένα φανταστικό γκολ και σε ένα διάστημα που η ομάδα του πίεζε τη Λαμία, η οποία με εξαίρεση τον Μπανγκουρά δεν μπορούσε να φανεί απειλητική.

Οι παίκτες του Κόλμαν δικαιώθηκαν που το πίστεψαν και ο Ουαλός για την αλλαγή στο ημίχρονο με την είσοδο του δραστήριου Σπιριντόνοβιτς. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Άλιμπεκ στο ντεμπούτο του στο 88′ με υποδειγματικό πλασέ με το αριστερό αφού πρώτα βγήκε τετ α τετ από την πάσα του Προβυδάκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 57′, 70′ Κουλούρης, 88′ Άλιμπεκ / 26′ Ελευθεριάδης

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Κίτρινες: Κιβρακίδης / Βέλλιος, Τζανετόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Ροτάριου (75′ Κλωναρίδης), Ναμπί (69′ Άλιμπεκ), Μπεντινέλι (46′ Σπιροντόνοβιτς), Κουλούρης (89′ Ντένιτς)

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκέντσογλου (46′ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (79′ Τιρόνε), Νούνιες (73′ Τσούκαλος), Καραμάνος, Βέλλιος (64′ Νινούα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς