18.4 C
Athens

Συγκλονίζει ξανά ο πατέρας του Άλκη: «Ας είναι η θυσία του γιού μου ένα γεγονός ένωσης και όχι διχασμού»

Στο περιθώριο φιλικού αγώνα που διοργανώνεται στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού μεταξύ Καβάλας και Δόξας στο δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” ο πατέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός προχώρησε ακόμη μια φορά σε μία συγκλονιστική δήλωση.

«Την αποδέχομαι την συγγνώμη. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να τους πω τους ίδιους συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν», απάντησε σε ερώτηση για τη «συγγνώμη» του ενός εκ των δραστών μετά τη στυγερή δολοφονία σε βάρος του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη.

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτήν την πόλη που είχε την ιδέα αυτού του αγώνα. Θα το κάνω αγώνα ζωής. Όχι πια βία στα γήπεδα. Όχι βία έξω από τα γήπεδα. Όλοι ενωμένοι, ο αγώνας είναι χαρά, πρέπει όλοι στο τέλος να χειροκροτούν και τους δύο αντιπάλους. Πρέπει να αλλάξουμε τα ήθη μας», πρόσθεσε με νόημα ο κ. Καμπανός για να προσθέσει.

«Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαιοσύνη. Ας είναι η θυσία του γιού μου ένα γεγονός ένωσης και όχι διχασμού. Φτάνουν πια οι εμφύλιοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς