17.7 C
Athens

Παναθηναϊκός: Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις δέκα οπαδών για τις φθορές που προκλήθηκαν στο Κορωπί

Στη σύλληψη δέκα ατόμων που συμμετείχαν στην «επίσκεψη» των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για να τα ψάλλουν στην ομάδα ποδοσφαίρου, μετά την επιστροφή της από την Καρδίτσα, προχώρησε σήμερα Πέμπτη η Ελληνική Αστυνομία.

https://athlosnews.gr/entasi-apeiles-kai-fthores-sto-koropi-opadoi-tou-panathinaikou-ta-epsallan-stous-paiktes/

Ένταση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Κορωπί, όταν περίπου 40 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να τους εκφράσουν με έντονο έως και απειλητικό ύφος τα παράπονά τους για την απόδοσή τους στα τελευταία ματς της Super League, απαιτώντας από αυτούς καλύτερη εικόνα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ οι οπαδοί του «τριφυλλιού» προκάλεσαν μέχρι και μικρές φθορές στο μέρος, με τους παίκτες (ιδίως τους ξένους που δεν είναι συνηθισμένοι) να μένουν τρομοκρατημένοι και να τα… ακούν από τη μερίδα φιλάθλων λίγο μετά τη δεύτερη νίκη επί της Αναγέννησης στη Καρδίτσα κι ενώ πήγαν στο Κορωπί για να πάρουν τα αμάξια τους.

Με αφορμή αυτό το γεγονός οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε δέκα συλλήψεις οπαδών για για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς