24 C
Athens

ΑΕΚ: Σφίγγει ο κλοιός για Γιαννίκη, αποφασίζει για το μέλλον του ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ έγραψε άλλη μία μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό -ξανά- από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας και πλέον βλέπει το μέλλον της με νέα αλλαγή προπονητή (τρίτη μέσα στη σεζόν) αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις προθέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Αργύρης Γιαννίκης μετράει μέρες στα Σπάτα.

Η Ένωση κατάφερε να μείνει εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο και ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έχει βυθιστεί στην εσωστρέφεια ψάχνοντας λύσεις σε μία άλυτη ποδοσφαιρική εξίσωση που μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα χωρίς τον Γιαννίκη και είναι ενδεικτικό ότι γίνονται σκέψεις για την προσέγγιση του Φερνάντο Σάντος που σε ένα μήνα από τώρα θα ξέρει αν θα συνεχίσει ή όχι στο τιμόνι της εθνικής Πορτογαλίας, ανάλογα με τα αποτελέσματα στα μπαράζ του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Πάντως είναι βέβαιο ότι στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της Ένωσης υπάρχει και το σενάριο ενός υπηρεσιακού τεχνικού, καθώς το συμβόλαιο ανανέωσης του Γιαννίκη αναμένεται να «σπάσει» με συνοπτικές διαδικασίες μέσα στις επόμενες ημέρες…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς