18.3 C
Athens

«Δεν προκλήθηκε από δρεπάνι το θανατηφόρο χτύπημα στον Άλκη», σύμφωνα με τον δικηγόρο του 21χρονου

Αρνείται ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ότι το δρεπάνι κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στη δολοφονία του Άλκη, μέσω δηλώσεων που έκανε ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

Όπως δήλωσε ο κ. Λύτρας και με βάση τα όσα του είπε ο πελάτης του που κατηγορείται για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου του Άρη, ο 21χρονος δεν χρησιμοποίησε ο ίδιος το δρεπάνι για να χτυπήσει τον Άλκη και να τον σκοτώσει.

Φέρεται να αποδέχεται ότι είχε φέρει το δολοφονικό όπλο αρχικά μαζί του, ωστόσο αρνείται ότι το χρησιμοποίησε στην επίθεση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Λύτρας:

«Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με τελείως διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Τα πρώτα λόγια που μετέφερε είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, ότι δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει σκοτωθεί με άλλο μέσο. Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε το δρεπάνι αλλά του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο».

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος αναφέρει πως ο πελάτης του είναι μετανιωμένος για ό,τι συνέβη προσθέτοντας ότι ζητάει συγνώμη από την οικογένειά του για ό,τι έγινε.

Δείτε τις δηλώσεις του Λύτρα σε βίντεο του GrTimes:

 

ΠΗΓΗGRTIMES.GR
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς