17.3 C
Athens

Μασούρας: Να συνεχίσω να σκοράρω, πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ

Τα δύο γκολ του Γιώργου Μασούρα έδωσαν στον Ολυμπιακό μια χρυσή πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. Ο έμπειρος διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε πως τον ενδιαφέρει να κερδίζει ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από το αν εκείνος θα χρίζεται σκόρερ στην αναμέτρηση. Παράλληλα, τόνισε πως άπαντες είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Αταλάντα που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν περίμενε ότι το ματς θα είναι δύσκολο: «Είναι μία αξιόλογη ομάδα μας είχε δυσκολεύσει στο πρωτάθλημα, ηττηθήκαμε στο Κύπελλο. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στην παράταση και σίγουρα όχι στα πέναλτι. Είχαμε την τύχη να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν και προκριθήκαμε».

Για το στατιστικό ότι ο Ολυμπιακός νικάει όταν σκοράρει: «Σίγουρα δεν το σκέφτομαι, ούτε ότι για να σκοράρω για να νικήσει η ομάδα. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω για να βοηθάω και να φτάνουμε στους στόχους μας. Μου είπε ο Νίκος ότι έβαλες γκολ, οπότε θα κερδίζαμε σίγουρα. Είναι ωραίο στατιστικό, να συνεχίσω να σκοράρω και αν έρχεται και η νίκη ακόμη καλύτερα».

Για τη δύσκολη συνέχεια με ΑΕΚ και Αταλάντα: «Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το μήνα, όλα τα παιδιά ανταπεξέρχονται, ακόμη και τα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια, σε έναν αγώνα με διάρκεια ανταπεξήρθαν. Να νικήσουμε να πάρουμε το τρίποντο την Κυριακή. Την Πέμπτη να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League, που είναι στόχος μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς