18.2 C
Athens

Γκρότε για Απόλλωνα: «Τα πράγματα ήταν πιο ακραία από ό,τι περίμενα αρχικά»

Η θητεία του Μάρκο Γκρότε στον πάγκο του Απόλλωνα ήταν πολύ σύντομη. Με μόλις έναν βαθμό σε πέντε παιχνίδια, ο 49χρονος Γερμανός κόουτς απολύθηκε για να επιστρέψει στην Ελαφρά Ταξιαρχία ο Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Γκρότε παραχώρησε συνέντευξη στο transfermarkt και μίλησε για τη σύντομη και… ιδιαίτερη εμπειρία του στους Κυανόλευκους, με αρκετή διάθεση για χιούμορ.

«Δεν ήταν η πιο σύντομη παρουσία προπονητή στην ιστορία του Απόλλωνα. Ο αθλητικός διευθυντής με κάλεσε στις 12:30 το βράδυ έπειτα από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να με ενημερώσει. Ήταν ελκυστική για μένα η πρόταση του Απόλλωνα, ήθελα μια νέα πρόκληση, να ξεφύγω από τη ρουτίνα, σε μια άλλη κουλτούρα με διαφορετική γλώσσα. Τα πράγματα ήταν λίγο πιο ακραία από ό,τι αρχικά περίμενα. Μετά το δεύτερο παιχνίδι μου, ο βοηθός μου και ο αναλυτής βίντεο απολύθηκαν εν αγνοία μου. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα πως είναι πραγματικά ενδιαφέρον το τι θα ακολουθήσει. Ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα είναι κάτι διαφορετικό, οι συνθήκες και οι πιθανότητες είναι υπερβολικά περιορισμένες», είπε μεταξύ άλλων ο Γκρότε που επέστρεψε στην πατρίδα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς