18.7 C
Athens

Μάρτιν: Έχουμε αβαντάζ λόγω έδρας κόντρα στην Εφές, νιώθουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό

Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε για το δυνατό τεστ του Ολυμπιακού με την Εφές αύριο βράδυ (10/02, 21:00) στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής στη Euroleague, τονίζοντας ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι ψυχολογικά και αγωνιστικά σε σύγκριση με τον δύσκολο προηγούμενο μήνα.

Ο σέντερ των Ερυθρολεύκων πρόσθεσε επίσης ότι οι Πειραιώτες έχουν το αβαντάζ για ματς της Πέμπτης λόγω της έδρας και αποκάλυψε ότι θα… κλείδωνε στα αποδυτήρια τον Μπουμπουά της Εφές αν είχε τη δυνατότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρτιν:

Για το παιχνίδι με την Εφές:
«Σίγουρα θα είναι αβαντάζ το ότι παίζουμε στην έδρα μας, ειδικά από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε με μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Εφές. Είναι έμπειρη ομάδα, είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να τους σεβαστούμε. Οπότε το να έχουμε ενέργεια από την εξέδρα θα μας δώσει μια ώθηση».

Για τον ποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας θα «κλείδωνε» στα αποδυτήρια, αν είχε αυτή τη δυνατότητα:
«Έχουν αρκετούς! Έχουν τον Λάρκιν, τον Μπουμπουά, τον Ντάνστον… Θα επιλέξω τον Μπουμπουά».

Για το αν νιώθει πως ο Ολυμπιακός έχει ανακτήσει τη φόρμα του:
«Σήμερα είναι το πραγματικό τεστ. Μετά από τη σημερινή προπόνηση θα δούμε πραγματικά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Έχω, όμως, αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε καλά στην προπόνηση, προερχόμαστε από δύο νίκες, μία στην Ευρωλίγκα και μία στο πρωτάθλημα και σίγουρα νιώθουμε καλύτερα από ότι νιώθαμε πριν από ένα μήνα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς