19.1 C
Athens

Έκτακτη σύσκεψη Σαββίδη με νομικούς: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώσει τον ΠΑΟΚ»

Έκτακτη σύσκεψη στο Μακεδονία Παλάς με τη νομική του ομάδα συγκάλεσε (πιθανώς μέσω Skype) ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τις σοβαρότατες κατηγορίες του Αλέξη Κούγια κατά του Γ. Σαββίδη με αφορμή τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Έκτακτη σύσκεψη στο Μακεδονία Παλάς με τη νομική του ομάδα συγκάλεσε (πιθανώς μέσω Skype) ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τις σοβαρότατες κατηγορίες του Αλέξη Κούγια κατά του Γ. Σαββίδη με αφορμή τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

https://athlosnews.gr/prokatarktiki-exetasi-gia-ti-fotografia-me-machairi-tou-giorgou-savvidi/

Μετά τη χθεσινή εισαγγελική παρέμβαση για την προκαταρκτική εξέταση της φωτογραφίας του υιού Σαββίδη με μαχαίρι μετά το ΠΑΟΚ – Άρης του περασμένου Νοεμβρίου, η διοίκηση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επιφυλακή και δείχνει τη διάθεση να απαντήσει στις κατηγορίες, προς το παρόν μόνο μέσω διαρροών αλλά και του Κυριάκου Κυριάκου, στον οποίο δόθηκε εντολή να εκπροσωπεί την άποψη του συλλόγου στα Μέσα.

Την ίδια στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης μετά από σύσκεψη που είχε με τους νομικούς του και σύμφωνα με τα όσα γράφει σήμερα η «Live Sport» τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα του ΠΑΟΚ και αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά όσων επιχειρούν να «πολεμήσουν» την ομάδα με αφορμή ένα τόσο τραγικό γεγονός, όπως ο θάνατος ενός αθώου παιδιού λόγω οπαδικών διαφορών.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος σε αυτό το σοβαρό ζήτημα, που πλέον οδηγείται (και) στα δικαστήρια.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-to-resital-dimosiografias-kai-i-apagorevmeni-lexi-sto-kanali-tou-ivan-savvidi-vids/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς