20 C
Athens

Η Αταλάντα εξετάζει τον Γκρατσιάνο Πελέ έπειτα από τον νέο τραυματισμό του Ζαπάτα

Παγωμάρα επικρατεί στην Αταλάντα έπειτα από τον νέο σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που υπέστη ο Ντουβάν Ζαπάτα στην πρώτη του συμμετοχή μετά από διάστημα τριών περίπου εβδομάδων.

Ο Κολομβιανός φορ αγωνίστηκε απέναντι στην Κάλιαρι, ωστόσο εκφράζονται φόβοι πως από το νέο μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες (άρα θα χάσει και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό).

Ως εκ τούτου ως τις 15 Φεβρουαρίου η Αταλάντα είναι αναγκασμένη να τσεκάρει την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών αφού στη θέση του φορ έχει μόνο τον Λουίς Μουριέλ αλλά και τον άπειρο – που αγωνίζεται κατά συνθήκη σε αυτή τη θέση – Βαλεντίν Μιχάιλα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι Μπεργκαμάσκι σκέφτονται να κάνουν κρούση στον πολύπειρο Γκρατσιάνο Πελέ που είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με την Πάρμα.

Ο 37χρονος φορ αγωνιζόταν στην Κίνα από το 2016 ως τον Ιανουάριο του 2021, όταν και αποχώρησε ως ελεύθερος και υπέγραψε στην Πάρμα συμβόλαιο μικρής διάρκειας σημειώνοντας ένα γκολ σε 13 συμμετοχές. Προφανώς και η αγωνιστική του κατάσταση / έλλειψη αγώνων παίζει σημαντικό ρόλο ωστόσο ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι καλείται να αποφασίσει αν θα ενισχύσει το ρόστερ του σε ένα διάστημα που έρχονται διαδοχικές σημαντικές αναμετρήσεις σε Serie A, Κύπελλο και Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς