21.2 C
Athens

Προκαταρκτική εξέταση για τη φωτογραφία με μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη

Χρειάστηκε να μεσολαβήσει η καταγγελία του Αλέξη Κούγια προκειμένου να... λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για μια εμετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη από τον Νοέμβριο του 2021 μετά το ΠΑΟΚ - Άρης 0-1...

Η καταγγελία του ποινικολόγου και συνηγόρου υπεράσπισης της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, Αλέξη Κούγια, αναφορά με ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τη διεξαγωγή έρευνας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της υποκίνησης τέλεσης αδικημάτων βίας στο πλαίσιο του Αθλητικού νόμου.

Θυμίζουμε πως η ανάρτηση αφορούσε σε φωτογραφία που απεικόνιζε ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ξύλινη επιφάνεια. Ο κ. Κούγιας νωρίτερα ανέφερε ότι οι γονείς του θύματος του ζήτησαν να δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία, τονίζοντας πως «είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

https://athlosnews.gr/karfi-kyriako-se-kougia-den-thrinoume-gia-tis-kameres-diki-tou-efthyni-opoiou-thelei-na-kanei-leke-sta-mnimeia/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς