18.4 C
Athens

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο μνημείο των θυμάτων της θύρας 7 (pics)

Σύσσωμη η ομάδα του μπασκετικού Ολυμπιακού βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/02) έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να αποτίσει τον δικό της φόρο τιμής στα 21 θύματα εκείνης της ανείπωτης τραγωδίας

Πάνε 41 χρόνια, όμως οι ψυχές τους δεν γίνεται να ξεχαστούν. Οι 21 αδικοχαμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 έχασαν τόσο άδοξα τη ζωή τους στη Θύρα 7 του «Γ. Καραϊσκάκης», θα ζουν για πάντα μέσα από τα συνθήματα των οπαδών των Ερυθρολεύκων σε κάθε γωνιά της γης.

Σύσσωμη η ομάδα του μπασκετικού Ολυμπιακού βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/02) έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να αποτίσει τον δικό της φόρο τιμής σε αυτά τα παιδιά που έφυγαν νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή. Βέβαια τίποτα δεν πεθαίνει όσο ζει μέσα στις καρδιές. Και οι 21 αυτές ψυχές είναι σα να μην έφυγαν ποτέ από κοντά μας.

https://athlosnews.gr/olybiakos-o-panagiotis-angelopoulos-sto-mnimeio-ton-thymaton-tis-thyras-7-pics/

Η οικογένεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όλους τους παίκτες και το σταφ έδωσε το «παρών» στο μνημείο των θυμάτων της θύρας 7 μέσα σε ένα αρκετά φορτισμένο και συγκινησιακό κλίμα.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία τους εκεί:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς