21.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο μνημείο των θυμάτων της θύρας 7 (pics)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος άφησε ένα στεφάνι στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών της ομάδας και όντας συγκινημένος κάθισε να κοιτά το μνημείο, σε μία ημέρα πένθους για τους Πειραιώτες και τον ελληνικό αθλητισμό

Πάνε 41 χρόνια, όμως οι ψυχές τους δεν γίνεται να ξεχαστούν. Οι 21 αδικοχαμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 έχασαν τόσο άδοξα τη ζωή τους στη Θύρα 7 του «Γ. Καραϊσκάκης», θα ζουν για πάντα μέσα από τα συνθήματα των οπαδών των Ερυθρολεύκων σε κάθε γωνιά της γης.

Στο μνημείο των θυμάτων της θύρας 7 έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» περνούν από το πρωί αρκετά από τα μέλη της ερυθρόλευκης οικογένειας προκειμένου να αφήσουν ένα τριαντάφυλλο ή ένα στεφάνι στη μνήμη των 21 ψυχών που μας άφησαν νωρίς.

Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος που άφησε ένα στεφάνι στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών της ομάδας και όντας συγκινημένος κάθισε να κοιτά το μνημείο, σε μία ημέρα πένθους για τους Πειραιώτες και τον ελληνικό αθλητισμό.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς