20.9 C
Athens

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το πώς οργανώθηκε η δολοφονική επίθεση στον Άλκη (vid)

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με νέα στοιχεία για τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη παρουσίασε σήμερα (8/02) η ΕΡΤ που με βάση το περιεχόμενο της δικογραφίας αλλά και τις περιγραφές των οκτώ συλληφθέντων παρουσίασε το χρονικό της δολοφονίας την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με νέα στοιχεία για τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη παρουσίασε σήμερα (8/02) η ΕΡΤ που με βάση το περιεχόμενο της δικογραφίας αλλά και τις περιγραφές των οκτώ συλληφθέντων παρουσίασε το χρονικό της δολοφονίας την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το σχετικό video με το ρεπορτάζ:

Ο 23χρονος Αλβανός ,που συλλήφθηκε πρώτος από τις Αρχές, περιγράφεται ως αυτός που έκανε κουμάντο στους μικρούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης που επικαλείται τα όσα υποστηρίζουν οι συλληφθέντες.

«Η επίθεση έγινε σε ιδέα του ίδιου του 23χρονου που χθες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια. Νωρίτερα, όπως φέρονται να λένε, προηγήθηκε μια επίθεση στο Ωραιόκαστρο. Έτσι άρχισαν να τηλεφωνούν σε άλλους οπαδούς και συνδέσμους και αφού συγκεντρώθηκαν, ξεκίνησαν πορεία τρία αυτοκίνητα ως κομβόι για την περιοχή Χαριλάου, όπου έγινε η δολοφονική επίθεση στις 23:30.

Πήγαμε να βρούμε Αρειανούς στα στενά του Χαριλάου, όπως ακριβώς λένε στους αστυνομικούς και κάνουν βόλτες στα στενά. Ο 23χρονος περιγράφεται ως αυτός που έκανε κουμάντο στους μικρούς.

Όταν περιγράφουν την επίθεση, είπαν ότι τα τρία αυτοκίνητα ήταν στην οδό Πλαστήρα. Το ένα εξ αυτών, το τρίτο το οποίο αναζητείται, έστριψε στην οδό Γαζή και σταμάτησε μπροστά στην παρέα των πέντε νεαρών. Τότε τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και όταν αυτοί απάντησαν ‘Άρης’, βγήκαν από το αυτοκίνητο κρατώντας μαχαίρια.

Οι δύο, σύμφωνα με τις περιγραφές, κατάφεραν να διαφύγουν. Υποδεικνύουν δύο πρόσωπα, το ένα που κρατούσε το δρεπάνι και το άλλο που κρατούσε το μαχαίρι. Δεν μπορούσαν να πουν ποιος χτυπούσε ποιον, ωστόσο όρμηξαν και μαχαίρωναν διαρκώς. Ένας μάλιστα τραυματίστηκε από το μαχαίρι που κρατούσε», αναφέρει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

https://athlosnews.gr/synigoros-23chronou-gia-ti-dolofonia-tou-alki-o-drastis-einai-metaxy-ton-syllifthenton/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς