18.3 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Τραυματισμό από μαχαίρι φέρει ένας εκ των συλληφθέντων

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, που δείχνουν πως ο δολοφόνος του 19χρονου βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας 22χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, φέρει τραύμα στο δεξί του χέρι και συγκεκριμένα στην παλάμη. To τραύμα αποδίδεται στο μαχαίρι που κρατούσε και πιθανόν του γλίστρησε από το χέρι, την ώρα που επιτιθόταν στον Άλκη.

Ο έτερος συλληφθείς αλβανικής καταγωγής αρνείται τη φυσική συμμετοχή του στην επίθεση, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν στο σημείο, αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο.

Ο 23χρονος φέρεται να έδωσε τα περισσότερα στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση, περιγράφοντας με λεπτομέρεια τον ρόλο των 11 ατόμων στην επίθεση. Ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του να προσπαθεί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του την ώρα της επίθεσης, καθώς λύθηκε το χειρόφρενο και άρχισε να κυλά στην Πλαστήρα.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εργαστήρια τοποθετούν στο επίκεντρο της δολοφονίας τον 21χρονο Έλληνα, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ενώ επιβεβαιώνεται και η εμπλοκή τρίτου αυτοκίνητου που είχε μπει στο στενό για να αποτρέψει τη διαφυγή στον Άλκη και την παρέα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς