23.8 C
Athens

Σοκαριστικό βίντεο με τον Ζουμά να χτυπά με μίσος τη γάτα του, δεν θα διωχθεί ποινικά για την πράξη του! (vid)

Ένα βίντεο σκέτη ντροπή κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα social media και δείχνει τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ, Κερτ Ζουμά, να κακομεταχειρίζεται τη γάτα του, χτυπώντας τη με μανία με σκοπό τη «διασκέδαση» της παρέας του, που αντί να αντιδράσει βιντεοσκοπεί την πράξη και γελά.

Ο στόπερ των «Σφυριών» δέχεται σωρεία αρνητικών μηνυμάτων από το πρωί της Τρίτης (8/02) και με μία μικρή απολογία του φαίνεται ότι θα γλιτώσει τις ποινικές κυρώσεις που επιβάλει ο νόμος για τη βία κατά των ζώων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Sky Sports ο Ζουμά δεν πρόκειται να διωχθεί ποινικά για αυτή του την πράξη και ίσως τη γλιτώσει απλώς με ένα πρόστιμο, τη στιγμή που χιλιάδες χρήστες ζητούν τη τιμωρία του και μερίδα των οπαδών της Γουέστ Χαμ την αποπομπή του από την ομάδα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με την επίθεση του Ζουμά στη γάτα του:

Στην απολογία του ο Ζουμά αναφέρει:

«Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία μετανιώνω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί».

Θέση για το συμβάν πήρε και η επίσημη Γουέστ Χαμ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα εσωτερικά, ενώ θέλουμε να κάνουμε σαφές πως με κανέναν τρόπο δεν ενθαρρύνουμε την κακομεταχείριση των ζώων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς