22.6 C
Athens

Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Μόνο πρόκριση με τον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε περιθώρια για τίποτε άλλο»

Η ΑΕΚ ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη Κυριακή και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο «καρμπόν» ήττες από Βόλο και Άρη, ωστόσο τα πάντα αναφορικά με τους στόχους της σεζόν θα κριθούν στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς στους «8» του Κυπέλλου, με τον Αργύρη Γιαννίκη να τονίζει στους παίκτες του ότι πρόκειται για τελικό και περιμένει από αυτούς μόνο τη νίκη-πρόκριση.

Συγκεκριμένα ο Ελληνογερμανός τεχνικός που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τα τελευταία αποτελέσματα τόνισε στα αποδυτήρια της Ένωσης τα εξής:

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στρεφόμαστε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό είναι. Δεν έχουμε περιθώρια για τίποτε άλλο, τίποτε διαφορετικό, εκτός από το να πάρουμε την πρόκριση».

Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ φαίνεται ότι θα ανακοινώσει σήμερα αποστολή χωρίς τον Όγκνιεν Βράνιες που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, τη στιγμή που η επιστροφή των Τζαβέλλα και Σιμόες στην ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς