22.8 C
Athens

H AEK τίμησε τα θύματα της θύρας 7: «Όχι άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο»

Η ΑΕΚ με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στο Facebook τονίζει ότι δεν ξεχνά τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στη θύρα 7 και ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο μας, μία εβδομάδα μετά τη στυγνή δολοφονία του Άλκη Καμπανού που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Με ανάρτησή της στα social media η ΑΕΚ τίμησε τα θύματα της τραγωδίας στη Θύρα 7, με αφορμή τη συμπλήρωση 41 ετών από τη «μαύρη» εκείνη επέτειο του ελληνικού αθλητισμού.

Ήταν σε ένα ματς κόντρα στην Ένωση, όταν οι 21 ψυχές του Ολυμπιακού έφυγαν τόσο άδικα και άδοξα από τη ζωή αφήνοντας την τελευταίας τους πνοή στη Θύρα 7 του Σταδίου Καραϊσκάκη. Από τότε κι έπειτα εμπνέουν τις επόμενες γενιές, τους δίνουν κουράγιο, γίνονται σύνθημα στα χείλη της.

https://athlosnews.gr/thyra-7-saranta-chronia-apo-to-mayro-apogeyma-tis-8is-fevroyarioy/

Η ΑΕΚ με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στο Facebook τονίζει ότι δεν ξεχνά τα θύματα της συγκεκριμένης τραγωδίας και ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο μας, μία εβδομάδα μετά τη στυγνή δολοφονία του Άλκη Καμπανού που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ αναφέρει:

«Το μήνυμα της θλιβερής επετείου της Θύρας 7 είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ! Η μνήμη και ο σεβασμός είναι κάτι το δεδομένο και αυτονόητο, αλλά για το “ποτέ ξανά” δεν αρκούν οι ευχές! Απαιτούνται πράξεις, αλλαγή πορείας, διαφορετική φιλοσοφία! Δεν θα -σας- ξεχάσουμε ποτέ! Όχι άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς