24.7 C
Athens

Συνάντηση με τις ανακριτικές αρχές θα έχουν σήμερα οι γονείς του Άλκη, ζητούν δικαιοσύνη και όχι άλλη βία

Συνάντηση με τις Ανακριτικές Αρχές στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης θα έχουν σήμερα (8/02) οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη προκειμένου να δουν από κοντά τον δικαστικό λειτουργό, όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενες δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας. Παρά τον πόνο και την ανείπωτη θλίψη τους θα ζητήσουν να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr, μαζί με τους γονείς του Άλκη αναμένεται να φτάσουν στο Δικαστικό Μέγαρο και οι δύο φίλοι του 19χρονου Αλκιβιάδη με τους γονείς τους, οι οποίοι εκείνο το βράδυ της τραγωδίας τραυματίστηκαν και οι ίδιοι από τους χούλιγκαν.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-stochevmena-ta-chtypimata-ton-draston-ixeran-ti-ekanan-dilose-i-iatrodikastis/

«Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

«Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», είπε ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή. «Εμείς στέλνουμε μήνυμα αγάπης, όχι άλλη βία» είπε από την πλευρά της η μητέρα του. Ο κ. Καμπανός κάλεσε τους οπαδούς των ομάδων να δείξουν αυτοσυγκράτηση, και «να μην οδηγηθούμε σε έναν εμφύλιο», ενώ αναφερόμενος στην πρόταση που έκανε για αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ είπε πως είναι στα δικά τους χέρια αυτή η απόφαση.

Η κ. Καμπανού σημείωσε πως πρέπει φίλαθλοι και οπαδοί να βιώσουν τη χαρά του αθλητισμού και όχι να γίνονται βίαια επεισόδια. Επανέλαβε ότι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά του γιου της, είναι παιδιά που δεν έλαβαν αγάπη.

Επίσης, οι γονείς του Άλκη ανέφεραν ότι το απόγευμα της Δευτέρας επικοινώνησε ο πρωθυπουργός μαζί τους και τους εξέφρασε τα συλλυπητήρια του αλλά και την συμπαράσταση της κυβέρνησης, λέγοντας πως η υπόθεση θα διαλευκανθεί. Εκείνοι τον ευχαρίστησαν και του ζήτησαν να μπει ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο.

ΠΗΓΗVORIAGR
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς