19.4 C
Athens

Μπέος: Παντελονάτος ο Άδωνις, μ@λ@@ας είμαι να μη βάλω γκολ; (vid)

Ιδιαίτερα περιγραφικός υπήρξε σήμερα, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νέου μουσείου της Αργούς ο δήμαρχος Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος περιέγραψε τις περιπέτειες που πέρασε μέχρι να φτάσει στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου για την πόλη της Μαγνησίας και ευχαρίστησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε «παντελονάτο».

«Πήγαινα για καφέ συνέχεια στον Αγοραστό στη Λάρισα για να τον πιέσω. Μου είπε τότε, μετά από πολλές επισκέψεις: “θα σου βάλω τη μπάλα στο πέναλτι κι εσύ βάλτην γκολ”.

Μαλάκας είμαι να μη βάλω γκολ; Πήγα λοιπόν κι εγώ στον αρμόδιο Υπουργό, στον Άδωνι Γεωργιάδη. Θέλω να πω, πως έχουν ακουστεί πολλά για τους πολιτικούς. Ο συγκεκριμένος όμως είναι άνθρωπος παντελονάτος. Όταν λέει κάτι, το τηρεί. Και θέλω να τον ευχαριστήσω από καρδιάς για λογαριασμό ολόκληρης της πόλης για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και που τήρησε τον λόγο του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της τοπικής ομάδας ΝΠΣ Βόλος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς