17.6 C
Athens

Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος Αλβανός, τόνισε ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, μετά την απολογία του, ο 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο 23χρονος στην απολογία του, που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης ωστόσο, αρνήθηκε ότι είχε εμπλοκή.

Ο 23χρονος υποστήριξε ότι ήταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου αλλά δεν είχε ενεργή συμμετοχή στο επεισόδιο δηλαδή στους τραυματισμούς των δύο και το θάνατο του Άλκη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο αυτοκίνητό του ήταν και ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία. Ο 23χρονος φέρεται να είπε ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν αλλά σκόπευαν να εντοπίσουν τους οπαδούς του Άρη και να τους εκφοβίσουν. Μάλιστα, δήλωσε μετανιωμένος για ότι έγινε. Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι έμαθε για τον θάνατο του 19χρονου από τα δελτία ειδήσεων και πως μετάνιωσε που πήγε. «Δεν είχαμε σκοπό να σκοτώσουμε. Όταν είδα τη φασαρία έφυγα με το αυτοκίνητο μου» φέρεται να είπε στην απολογία του.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-varytato-to-katigoritirio-tin-tetarti-xekinoun-oi-apologies-ton-8/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς