15.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ζημιά στους προσαγωγούς για τον Ροντρίγκες, μένει εκτός για τρεις εβδομάδες!

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά με θλάση στους προσαγωγούς και τίθεται νοκ-άουτ για τις υπόλοιπες τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα ματς με την Αταλάντα για τα play-off του Europa League

Άσχημα είναι τα νέα στις τάξεις του Ολυμπιακού αναφορικά με την κατάσταση του Γκάρι Ροντρίγκες που αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το χθεσινό ματς στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά με θλάση στους προσαγωγούς και τίθεται νοκ-άουτ για τις υπόλοιπες τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα ματς με την Αταλάντα για τα play-off του Europa League.

Μετά τη μαγνητική στην οποία υπεβλήθη σήμερα ο Ροντρίγκες αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στους προσαγωγούς, πρόβλημα που όπως φαίνεται -εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός- θα τον αφήσεις εκτός δράσης μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Ενδεικτικά ο Αφρικανός εξτρέμ, εφόσον επιβεβαιωθούν τα χειρότερα, θα χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και τις κρίσιμες ευρωπαϊκές μάχες με την Αταλάντα στο Europa League.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς