18.7 C
Athens

Κύπελλο: Ο Σουηδός Έκμπεργκ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Γκορτσίλας στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι στις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 37χρονος διαιτητής επρόκειτο αρχικά να σφυρίξει το πρώτο ματς μεταξύ των Δικεφάλων στην Τούμπα, ωστόσο υπήρξε αλλαγή σχεδίων λόγω κορωνοϊού. Τελευταία φορά που ο Έκμπεργκ βρέθηκε σε ελληνικό γήπεδο για εγχώρια διοργάνωση ήταν στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 1-4 στα περσινά playoffs, ενώ έχει σφυρίξει αρκετούς αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, όπως το Μίλαν – ΑΕΚ (0-0) το 2017 και πιο πρόσφατα το Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Κούλουμ και Φρέντρικ Κλίβερ, 4ος ο Ζαμπάλας και στο VAR ο Ιταλός Τσίφι και Κωσταράς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, ο Στάθης Γκορτσίλας θα διευθύνει τον επαναληπτικό Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Παπαδάκη, 4ο τον Ευαγγέλου και τους Κουτσιαύτη, Δημητριάδη στο VAR), ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός (βοηθοί οι Παπαδόπουλος, Σακκάς, 4ος ο Πολυχρόνης, στο VAR Ευαγγέλου και Αντωνίου).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς