19.6 C
Athens

Γαλανόπουλος: «Δε θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη»

Στην ανυπομονησία του να ζήσει το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Κώστας Γαλανόπουλος

Τη δίψα του για πρόκριση απέναντι στην Βίντι, ώστε να ζήσει ως παίκτης της ΑΕΚ τη χλιδή και τη λάμψη των ομίλων του Champions League, εξέφρασε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εκφράζοντας την έντονη επιθυμία του για πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν το μέγεθος του αντιπάλου σημαίνει πως εξαρτάται από την ΑΕΚ: «Έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα και αυτό φάνηκε στο τελευταίο 20λεπτο όμως αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Για το αν η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει έξτρα κίνητρο: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής και παίζεις στην Ελλάδα αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένεις. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή Έλληνα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί είναι η μεγαλύτερη που είχαμε ως τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς