15.6 C
Athens

Βέλεθ: Ντροπή, δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι ο Λετονός, καλύτερα να σφύριζαν Έλληνες…

Ο Φραν Βέλεθ δεν είχε χάσει ποτέ στην Τούμπα ως παίκτης του Άρη, απόψε όμως έφυγε για δεύτερη φορά ηττημένος ως παίκτης του Παναθηναϊκού μετά το περυσινό 2-1. Ο Ισπανός εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Τρεϊμάνις, αναφερόμενος στο πεντακάθαρο πέναλτι που έπνιξε ο Λετονός με το σκορ στο 0-1.

https://athlosnews.gr/paok-panathinaikos-2-1-o-treimanis-ton-kratise-sto-9/

Ο Βέλεθ χαρακτήρισε «ντροπή» τη διαιτησία του Λετονού και φαίνεται πως έχει βρει τη λύση: να σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές. Ίσως να νομίζει ότι οι Φωτιάδες και οι Τζοβάρες είναι κι αυτοί ξένοι, ποιος ξέρει…

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βέλεθ:

«Όλα αυτά αποτελούν ντροπή. Ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας δεν μας το δίνει. Επρεπε να φέρουν διαιτητή από τη Λετονία για να μας παίξει; Καλύτερα να έπαιζαν Έλληνες διαιτητές. Παίζουν με μας, με τις οικογένειές μας, με τη δουλειά μας και να μου πουν οτιδήποτε θέλουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αυτά όμως είναι ντροπή που κάνουν σε βάρος της ομάδας μας. Είναι ντροπή, πρέπει να βαρέσουμε τη γροθιά στο τραπέζι.

Κάναμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Έγιναν φάσεις, προσπαθήσαμε, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας αλλά με μία τέτοια σε βάρος μας μεροληψία δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς