15.9 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: «Σεσημασμένοι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και τρεις εξ αυτών έχουν ποινικό παρελθόν και είναι σεσημασμένοι - Αναζητούνται ακόμα έξι

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη είναι καταιγιστικές καθώς το απόγευμα της Κυριακής (6/2) η ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποίησε πως εκδόθηκαν δέκα εντάλματα σύλληψης και ήδη αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις εξ αυτών.

Σύμφωνα με το MEGA, οι τρεις από τους τέσσερις έχουν ποινικό παρελθόν και είναι σεσημασμένοι, ενώ όλοι τους είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ηλικίας 20-23 ετών.

 

Το ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει πως οι τρεις είναι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός με καταγωγή από την Αλβανία. Όλοι τους συμμετείχαν στο φονικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του 2ου, μαύρου αυτοκινήτου, που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να φεύγει από το σημείο από μονόδρομο. Το 2ο αυτό όχημα έχει εντοπιστεί, παρά την προσπάθεια των δραστών που του είχαν κρύψει σε πάρκινγκ, και έχει μεταφερθεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στα έξι άτομα, για τα οποία εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και δεν έχουν ακόμα συλληφθεί, είναι και ο 20χρονος, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει διαφύγει στην Αλβανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς