19.4 C
Athens

Καπραβέλος: Γλίτωσε την τελευταία στιγμή ο ένας εκ των δύο φίλων του Άλκη

Συγκλονίζουν ακόμα και σήμερα οι αποκαλύψεις για το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την Ελλάδα, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την κτηνωδία της στυγνής – δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη και τους δύο φίλους του από οπαδούς στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

«Οι χειρούργοι έδωσαν αγώνα για να σώσουν τον φίλο του Άλκη» σημείωσε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στο OPEN, όντας εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά από τα όσα έχει ζήσει τις τελευταίες ημέρες.

Όπως τόνισε ο κ. Καπραβέλος, «το δεύτερο παιδί που ήρθε είχε παρόμοιο βαθύ θλαστικό τραύμα με αυτό που κόστισε τη ζωή του Άλκη» ενώ συνέχισε «πως είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για εμάς γιατί το νοσοκομείο μας δεν είναι μαθημένο να διαχειρίζεται τέτοιες κτηνωδίες».

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως «ήταν τόσα πολλά τα χτυπήματα που πραγματικά δεν τα χωράει ανθρώπινος νους και το παιδί γλίτωσε την τελευταία στιγμή». Σχετικά με το τρίτο παιδί ανέφερε πως «ήταν καλά αλλά το νοσοκομείο μας παρείχε ψυχιατρική κάλυψη μετά από αυτό το σοκ που υπέστη».

«Και εγώ είμαι φίλαθλος, αυτή τη στιγμή όλη η Θεσσαλονίκη όμως έχει κίτρινο χρώμα και ζητάει απεγνωσμένα απαντήσεις. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου» είπε κλείνοντας ο διευθυντής ΜΕΘ του Παπανικολάου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς