25.4 C
Athens

Παναιτωλικός – ΠΑΣ 0-1: Ανεπηρέαστοι από την ΕΕΑ οι Ηπειρώτες, απόδραση με Σνάιντερ από το Αγρίνιο (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημερώθηκε την Παρασκευή (4/2) πως η ΕΕΑ χαρακτήρισε βαρεία παράβαση την εικονική μεταβίβαση μετοχών το 2015 έπειτα από την καταγγελία που έκανε προ μηνών ο Αλέξης Κούγιας και γνωρίζει πως κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Ανεξάρτητα από την τελική κατάληξη αυτής της υπόθεσης, οι Ηπειρώτες έχουν βάσιμες ελπίδες για πλέι οφ έπειτα από το «διπλό» στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έκλεισε τα αυτιά της και έκανε τη δουλειά της στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (0-1) παίρνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη μέσα στο 2022 και έπειτα από δύο μήνες.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου πραγματοποίησαν μια κακή εμφάνιση και έδειξαν αρκετά ασύνδετοι και χωρίς ιδέες στο παιχνίδι τους, μερικές μέρες πριν βρεθούν στο Καραϊσκάκη για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ αναζήτησε στην αντεπίθεση ένα γκολ και το βρήκε στο 63ο λεπτό. Ο Καραχάλιος έπιασε ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής, ο Μελίσσας απομάκρυνε σε πρώτο χρόνο αλλά ο Σνάιντερ που επέστρεψε σε επίσημο ματς μετά τον τραυματισμό του, πετάχτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

 

Ο Παναιτωλικός παρά την είσοδο του Νταγκό και του Μάρτενσον δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αυτή τη μία καλή στιγμή, κράτησε την μπάλα όταν βρήκε χώρο στην αντεπίθεση και σφράγισε το τρίποντο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1

Σκόρερ: 63′ Σνάιντερ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Κίτρινες: Μαλής, Λούι / Καραχάλιος, Πίρσμαν

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (73′ Μάρτενσον), Αντούνες, Μπαρμόσα (72′ Νταγκό), Μεντόσα (56′ Μόρσεϊ), Ντουάρτε (83′ Βργκοτς), Καρέλης (72′ Ντίας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος, Στάνκο, Καραχάλιος, Σνάιντερ (79′ Οικονομόπουλος), Μίνα (58′ Λώλης), Περέα (90+5′ Παντελάκης)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς