15.9 C
Athens

Φαντιγκά: Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες, χαίρομαι που ο προπονητής με εμπιστεύεται

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στην κάμερα της NOVA δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γάλλος μέσος υπογράμμισε εκ νέου πως είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται στους Ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει να δουλεύει με στόχο να ξεχωρίσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ιωνικό: «Ξέρω κάποια πράγματα για τον αντίπαλό μας. Ξέρω πως είναι μία ομάδα που την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, είναι μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και πως έχει μικρό γήπεδο που πάντα είναι περίεργο να παίζεις. Εμείς πάντως θα πάμε να κερδίσουμε»

Για την εμπειρία να έχεις φορέσει τη φανέλα της Παρί όπου παίζουν οι μεγάλοι αστέρες: «Φυσικά και τους γνωρίζω, έκανα πολλές προπονήσεις μαζί τους, έμοιαζε με τρελό όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Είναι απίστευτοι και οι δύο και έμαθα πάρα πολλά απ’ αυτούς. Ήταν τρομερό να παίζω μαζί τους. Φυσικά και ήξερα, από το Παρίσι κιόλας, πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πως έχει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιάν Εμβιλά, ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Είναι πολύ ωραίο που είμαι εδώ, μαθαίνω πράγματα ήδη από τις πρώτες μέρες και αισθάνομαι ευτυχισμένος γι’ αυτό».

Για το γεγονός πως βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα που δήλωσε λίγες μέρες πριν ο Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα, γιατί φαίνεται πως ο προπονητής μού έχει εμπιστοσύνη, φαίνεται πως τον έχω κερδίσει με την παρουσία μου στις προπονήσεις και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες που θα παίξω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς