16.4 C
Athens

Super League: Μάχη με φόντο τα play-off στο Βικελίδης

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (5/02) το πρόγραμμα της Super League 1 με τα φώτα να πέφτουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Βόλο.

Με το πέπλο του πένθους μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να «σκεπάζει» ακόμα την περιοχή της Χαριλάου, η ομάδα του Άκη Μάντζιου οφείλει να επικεντρωθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη.

Απέναντί τους οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον αξιόμαχο και ανεβασμένο Βόλο που προέρχεται από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ (1-2) και την ισοπαλία με τον Ιωνικό (1-1) στο Πανθεσσαλικό.

Χωρίς τις μεγάλες απουσίες και με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Άρης θέλει να κάνει καθοριστικό βήμα για την εξάδα και τα play-off, τη στιγμή που ο Βόλος έχει την ευκαιρία να κάνει δυνατό μπάσιμο για τις ευρωπαϊκές θέσεις με ενδεχόμενη επικράτησή του στο Βικελίδης, καθώς βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τους Κίτρινους.

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει από τώρα τη σωτηρία και τους φιλοξενούμενους ένα διπλό που θα τους επιτρέψει να ονειρεύονται τα play-off.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων με σέντρα στις 19:30:

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Καμαρά.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Γκουλέν, Ρινέρ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Φαν Βέερτ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς