16.4 C
Athens

H Τζούλια του Power of Love ξεκίνησε την… ανοικοδόμηση (pics)

Εκανε πλαστική στη μύτη και δεν δίστασε να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες μετά την επέμβαση

Η Τζούλια Καραγιάννη ήταν η φιναλίστ-έκπληξη του ερωτικού ριάλιτι (ή κοινωνικού πειράματος όπως επιμένει να το λέει -για να μην αισθάνεται άβολα που το παρουσιάζει- η Μαρία Μπακοδήμου), Power of Love, αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει στον τελικό.

Παίκτρια χαμηλών τόνων και χωρίς πολλά… δράματα, αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη, επεισοδιακή σχέση της με τον Ανδρέα, ήταν μια σταθερή αναφορά στο παιχνίδι. Ελάχιστες φορές ψηφίστηκε προς αποχώρηση, ενώ η ήρεμη σχέση που έκανε στη συνέχεια με τον Μιχάλη τη βοήθησε να διατηρηθεί στο παιχνίδι και, χάρη στην απουσία της Αννας Λορένη που θεωρείτο το αντίπαλον δέος της Στέλλας Μιζεράκη, να φτάσει στην τελική δυάδα των γυναικών.

Να κερδίσει τη Στέλλα δεν ήταν βέβαια εύκολο, καθώς η Κρητικιά παίκτρια είχε σταθερό πιστό κοινό από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ετσι δικαιολογημένα η Τζούλια έχασε την πρωτιά, ωστόσο η παρουσία της αν και σχετικά αθόρυβη, ήταν αξιοσημείωτη.

Για πέντε μήνες λοιπόν η παίκτρια του ριάλιτι εξασφάλισε ένα σταθερό μισθό και επιπλέον κέρδισε και 2.500 ευρώ μία φορά ως η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας.

Μόλις το παιχνίδι τελείωσε η Τζούλια αποφάσισε να ξοδέψει τα χρήματα που κέρδισε από την παραμονή της σε… πλαστικές.

Αρχικά βελτίωσε το μπούστο της, όπως φαίνεται από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι Μy man can, όπου το στήθος της δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχε στο ριάλιτι.

Στη συνέχεια είπε να διορθώσει και αυτό που την ενοχλούσε περισσότερο από κάθε τι πάνω της και δεν ήταν άλλο από τη μύτη της, η οποία ομολογουμένως δεν ήταν από τα πιο δυνατά της σημεία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε πέσει και θύμα bullying από τους χρήστες του twitter γι’ αυτήν.

Ετσι πριν από λίγες ημέρες αφέθηκε στα χέρια του πλαστικού χειρουργού για να αλλάξει ένα από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά της, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Δεν δίστασε μάλιστα να ανεβάσει στα insta stories του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες της από το… κρεβάτι του πόνου, μετά την επέμβαση, με τις γάζες ακόμα, ευχαριστώντας τον γιατρό της και δίνοντας μας μια πρώτη εικόνα από το αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες πριν ανέβασε και μία ακόμα φωτογραφία της μαζί με τη συμπαίκτριά της, Κλαούντια στο Power of Love. Xωρίς τις γάζες, με την καινούργια της μύτη. Και μία ακόμα που είναι μόνη της και κάνει γκριμάτσες στο φακό.

Οι φωτογραφίες δεν βοηθούν να κρίνει κανείς το νέο αποτέλεσμα, καθώς είναι πολύ νωρίς και η μυτούλα είναι ακόμα πρησμένη από την επέμβαση, ενώ όπως λένε οι πλαστικοί χειρουργοί το οριστικό αποτέλεσμα φαίνεται περίπου σε ένα μήνα.

Εστω και τώρα όμως φαίνεται πως η Τζούλια έχει μια ολοκαίνουργια, ανασηκωμένη μύτη που θα της επιτρέψει να απολαύσει τη ζωή της με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αφού θα έχει διορθώσει το μόνο στοιχείο του προσώπου της που την ενοχλούσε.

Το θέμα είναι, μετά το στήθος και τη μύτη, θα βάλει φρένο ή με τη φόρα που πήρε θα τα πάρει όλα σβάρνα;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς