12.5 C
Athens

Τσίριτς: Με πολλή σοβαρότητα κόντρα στην Ντουναϊσβάρος, πάμε για τη νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντουναϊσβάρος στο Παπαστράτειο (5/2, 18:30) με στόχο τη νίκη που θα του δώσει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Ουγγαρία στις 26/2 όπου θα κριθεί η πρόκριση στο Final Four της LEN Euroleague.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι καλά προετοιμασμένος και έτοιμος για τη νίκη για αυτό και πρέπει να παρουσιαστεί με πολλή σοβαρότητα.

«Είμαστε έτοιμοι για την Ντουναϊσβάρος. Αυτές τις ημέρες, προετοιμάσαμε τα πάντα. Νομίζω, ότι όλοι έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Περιμένουμε την ουγγρική ομάδα στον Πειραιά, είναι ένα ματς διαφορετικό από τα άλλα, πρέπει να παίξουμε με πολλή σοβαρότητα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε με νίκη. Η Ντουναϊσβάρος είναι μια ομάδα που έχει προσδοκίες και έρχεται στον Πειραιά να δείξει τον καλύτερό της εαυτό. Ωστόσο, ξέρω τι αθλήτριες έχουμε και ξέρω, ότι έχουμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Τίποτα περισσότερο, οι αθλήτριες είναι έτοιμες και προχωράμε. Πάμε για τη νίκη», είπε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς