20.6 C
Athens

Μετά τη Θεσσαλονίκη, η Αθήνα: Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. και σε συνδέσμους της πρωτεύουσας

Οι έφοδοι της αστυνομίας επεκτείνονται και σε συνδέσμους οπαδών της Αθήνας για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι κρύβουν όπλα αλλά και ναρκωτικά, κάνοντας αρχή από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών είναι σε εξέλιξη στην Αθήνα, σε συνέχεια των εφόδων που έγιναν τα προηγούμενα 24ωρα σε διάφορα γραφεία συνδέσμων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν εφόδους σε συνδέσμους οπαδών στην πρωτεύουσα μεταξύ των οποίων είναι αυτός του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια. Έφοδοι γίνονται και σε άλλους συνδέσμους σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, όπως το Ίλιον.

Το ξεκίνημα έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στα κτήρια που στεγάζονται υπάρχουν όπλα και ναρκωτικά.

https://athlosnews.gr/opadika-rantevou-polemou-paizoume-xylo-gia-to-poios-kanei-koumanto-sti-thessaloniki/

Δεκάδες αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες, συμμετέχουν στην επιχείρηση και πραγματοποιούν ελέγχους στους συνδέσμους. Η μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας ως έναν βαθμό σχετίζεται με τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ωστόσο η επέκταση των εφόδων στην Αθήνα προφανώς θέλει να στείλει ένα μήνυμα μιας γενικότερης προσπάθειας καταστολής χουλιγκανικών φαινομένων και εγκληματικών ενεργειών που κρύβονται κάτω από τον μανδύα οπαδικών αντιπαραθέσεων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς