16.3 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με αίμα κοντά στον τόπο του εγκλήματος

Δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος κοντά στον τόπο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός στη Χαριλάου εντόπισε η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί.

Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με σκοπό να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας οπαδών που πραγματοποιήσαν τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο.

Τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται πως έχουν ταυτοποιήσει γενετικό υλικό του 23χρονου συλληφθέντα για το έγκλημα, καθώς και αίμα του θύματος σε ένα ξύλινο στυλιάρι στο σημείο της επίθεσης, τα βασικότερα έως τώρα στοιχεία που μαρτυρούν την εμπλοκή του κατηγορούμενου στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έκανε έφοδο το βράδυ της Πέμπτης σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών ομάδων του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Συνολικά έγιναν έρευνες σε 13 συνδέσμους σε διάφορες περιοχές της πόλης, από τις οποίες κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί και άλλα αντικείμενα, ενώ συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς