15 C
Athens

Παρατηρητής του ΠΑΟΚ-Αστέρας: «Στοιχειοθετείται παράβαση πέναλτι»

Ο Ανδρέας Σερεβέτας αποκαλύπτει τι είπε ο παρατηρητής Λιόλιος στον Κουτσιαύτη αμέσως μετά το τέλος του ΠΑΟΚ - Αστέρας για το πέναλτι στον Πρίγιοβιτς

Η απόφαση του Μένιου Κουτσιαύτη να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλοξενούμενων. Αμφισβήτησαν δημόσια ότι υπήρξε παράβαση. Ωστόσο ο Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας) είχε διαφορετική άποψη μετά την λήξη της αναμέτρησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής διαιτησίας, που όρισε η ΚΕΔ στο συγκεκριμένο ματς, είπε στον Κουτσιαύτη τα εξής: «Από τη στιγμή που υπήρχε επαφή με το χέρι (του Παπαδόπουλου στον Πρίγιοβιτς) στοιχειοθετείται παράβαση. Ήταν πέναλτι». Προφανώς ο Λιόλιος είχε προλάβει να δει σε επανάληψη την επίμαχη φάση στο διαδίκτυο ή είχε ενημερωθεί σχετικά από κάποιον. 

Ο παρατηρητής ασχολήθηκε και με την περίπτωση του 37ουλεπτού. Όταν ο Κώτσιρας έκανε φάουλ στον Ουάρντα. Ο Κουτσιαύτης, που του είχε δείξει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 34ολεπτό, δεν τον απέβαλε. Ο Λιόλιος ρώτησε τον λόγο που δεν του έδειξε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και ο ρέφερι απάντησε: «Δεν ήταν τόσο δυνατό το μαρκάρισμα, ούτε ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση των γηπεδούχων».

Στο τέλος ο Λιόλιος ανέφερε και την φάση που ο Ιγκλέσιας πάτησε τον Ουάρντα. Ο διαιτητής του είπε ότι δεν είδε τι έκανε ο παίκτης του Αστέρα.  

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς