19.3 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Ποινή φυλάκισης 4 ετών και τριών μηνών στον 23χρονο για τα ευρήματα στον σύνδεσμο

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 2.300 ευρώ για πλημμελήματα επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 23χρονο Αλβανό που συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 2.300 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 23χρονο Αλβανό που συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την απόφαση, στον 23χρονο απαγορεύεται η δια ζώσης παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται στο τμήμα τα επόμενα πέντε έτη όταν παίζει ο ΠΑΟΚ, δύο ώρες πριν τον κάθε αγώνα και δύο ώρες μετά.

Στον κατηγορούμενο βρέθηκε από τους αστυνομικούς κλειδί, το οποίο άνοιγε την πόρτα στο διαμέρισμα που έδρευε ο σύνδεσμος και στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν είναι μέλος του συνδέσμου και πως απλά βρήκε τα κλειδιά στον χώρο και τα πήρε.

«Είχα πρόσβαση στο χώρο ναι. Ένας μεγάλος ήταν στο χώρο και τα πήρα κι εγώ τα κλειδιά. Δεν ξέρω ποιοι άλλοι μπαίνανε  στον χώρο. Με κάτι γνωστούς πηγαίναμε δεν ξέρω ποιος άλλος έχει κλειδιά. Δεν έχω ιδέα ούτε μέλος ήμουν. Μια μέρα απλώς έτυχε και πήρα τα κλειδιά. Δεν έχω σχέση με τίποτα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε μεταξύ άλλων ότι στον σύνδεσμο πάνε πολλά άτομα και έτσι ζήτησε την απαλλαγή του.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-schimatistike-kai-defteri-dikografia-eis-varos-tou-23chronou-apologeitai-tin-deftera/

 

ΠΗΓΗTHESTIVAL
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς