21.6 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία εις βάρος του 23χρονου χούλιγκαν, απολογείται την Δευτέρα

Ο εισαγγελέας συνέταξε και δεύτερη δικογραφία εις βάρος του 23χρονου Αλβανού, αφού εντοπίστηκαν στοιχεία που φέρεται να τον συνδέουν με την πρόσφατη έφοδο της Αστυνομίας στον σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ Θύρα 4 στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού

Προθεσμία για να απολογηθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας, πήρε από τον Ανακριτή ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του. Εις βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

https://athlosnews.gr/katigoreitai-gia-anthropoktonia-me-dolo-o-23chronos-alvanos-taftopoiithikan-alloi-8-synergoi/

Ο εισαγγελέας συνέταξε δεύτερη δικογραφία για αυτήν την υπόθεση, αφού εντοπίστηκαν στοιχεία που φέρεται να τον συνδέουν με την πρόσφατη έφοδο της Αστυνομίας στον σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ Θύρα 4 στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Με βάση τη δικογραφία αυτή, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για μία σειρά από πλημμεληματικές πράξεις και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή για την ερχόμενη Δευτέρα (7/02).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς