20.9 C
Athens

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο ο 23χρονος Αλβανός, ταυτοποιήθηκαν άλλοι 8 συνεργοί

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον 23χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου - Πολύ κοντά στους συνεργούς του βρίσκεται από σήμερα η ΕΛΑΣ

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον 23χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου.

Πιο συγκεκριμένα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

Παραπέμφθηκε στον Ανακριτή για να απολογηθεί από τον οποίο και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

https://athlosnews.gr/sto-stochastro-tis-elas-enas-akoma-chouligkan-pou-feretai-os-eblekomenos-sti-dolofonia-tou-alki/

Παράλληλα, πολύ κοντά στους συνεργούς του 23χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται πλέον η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 23χρονο στο αυτοκίνητο.

Κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η κατοπινή αξιοποίηση πληροφοριών μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς